Translate
петък, 20 юни 2014 г.
ЗАКУСКА ОТ АВОКАДО
Здравейте,
предложение за една бърза рецепта за закуска, с която можете да разнообразите менюто си. :)
СЪСТАВКИ:
4 узрели авокадо
8 пресни яйца
2 ч.л. черен пипер
2 супена лъжица нарязан див лук
ПРИГОТВЯНЕ:
- Загрейте фурната до 300 градуса.
- Нарежете авокадото на половина и извадете ямата. Лъжичка около две супени лъжици от плът от центъра на авокадо е достатъчна, така че яйцето ще приляга плътно в центъра.
- Поставете авокадото в малка тавичка.
- Сложете едно яйце във всяка половина на авокадото. Опитайте се да изсипете първо жълтъка и чак след това белтъка да покрие авокадото.
- Поставете във фурната и печете в продължение на 15 до 20 минути. Времето за приготвяне, ще зависи от размера на вашите яйца и авокадо. Просто се уверете, че белтъците имат достатъчно време, за да се втвърдят.
- Извадете от фурната, след което подправете със черен пипер, лук и гарнитура по ваш избор.
* За да запишете тази рецепта, не забравяйте да кликнете SHARE, така че ще се съхранява на личната си страница * ;)
Тренер Яна
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар